Posts

Peluang Bisnes Bulan Ramadhan 2017 dan sepanjang tahun

Image
PELUANG BUAT BISNES BULAN RAMADHAN!!!!

Boleh dilakukan secara part time sahaja!

MODAL minimum : RM 50

Kemahiran diperlukan :  N/A

MASA diperlukan : 2 JAM sehari

Kelengkapan diperlukan : FB / IG / BOTH

Cabang pendapatan : Untung Runcit & Bonus Jualan

JUMLAH PENDAPATAN : ANDA TENTUKAN SENDIRI.
(Potensi bulan pertama sehingga RM 3k!!!)

Daftar sekarang utk personal coaching dr sy




#1networkingcoach
#projekSTG #projekVOGUEraya
#whynotRM10Kduitraya
#CATrm10jutasebulan
#letsuccessmakesthenoise
#CATchampions

Terima kasih Sayangku

Ucapan terima kasih... ramai orang susah sangat nak ucap terima kasih..
Mungkin satu perkataan yang berat... seerti dengan Ucapan maaf.. ramai juga orang yang susah nak minta maaf... emmm.. be humble..


Alhamdulillah.. terima kasih buat Si dia... insan yang senantiasa cuba untuk mengisi waktu sunyi sendiri...tatkala keseorangan... terima kasih sayangku.. walaupun masa mencemburui namun... kesempatan itu ada...

wahhh fefeeling pula pagi2 hujan nie... saja teringat moment2 sweet..oppss rahsia... sume orang ada moment2 sweet kan... lagi sweet kalau bidadari ada sekali..
rindu amat ibu pada awak... ibu tahu awak pun rindu dekat ibu dan ayah..

ikut hati keras ibu.. ibu nak awak duduk dengan ibu... tp ibu kasihan akan kesihatan awak.. tapi jika ibu fikir lagi.. sampai bila.. sampai bila begini..

insyaallah.. doakan ibu dapat create sideincome yang dapat cover expenses bulanan.. dan ibu boleh berhenti kerja.. jd #surirumah sepenuh masa.. jaga awak sepenuh masa..

serius.. itulah impian ibu say…

Ramadham Al mubarak 2017

Image
Alhamdulillah...
#ramadhan semakin tiba. 4 hari lagi akan masuk bulan Ramadhan dan Bulan sya'aban akan berlalu.

Dah ganti puasa2 tertunggak?
Dah prepare untuk menyambut Ramadhan?

Semoga sempat bertemu dengan Ramadhan 2017 nie.. Tahun ke 6 menjalani ibadah puasa sebagai isteri.. walaupun kesempatan sering mencemburui.. semoga tahun ini beri kesempatan yang lebih bermakna..

Ya Allah.. kau permudahkanlah semuanya..
tapi.. pasti merindu... bila #bidadari tak berada disisi.. bersabarlah duhai hati..

Apapun.. Anne ucapkan Selamat berpuasa kepada semua Umat Islam diseluruh dunia.. terima kasih juga membaca tulisan Anne ini..

Selamat semuanya.. Aamin..


Workplace lamaku dapat semula

Image
Lama terpaku di frontline dibawah..
Akhirnya dapat naik semula..
memang bersepah amat meja nie.. berbulan ditinggalkan..

Pagi nie before mula kerja..
sesi cuci mencuci.. pagi isnin yang indah.
Moga dapat fokus kerja yang memang kena buat.

Moga rezeki yang dikurniakan #berkat dan #halal

meh tengok seleraknyerrrr


selamat bekerja.. happy working my kerja hakiki

Gamehero Celcom Unsubscribe

Image
Everyweek tiba2 deduct kredit RM3..
Apahalnyer tu...

xpernah subscribe pun.. jadi terus gagah g klik link untuk unsubscribe..

berjaya pun..
maaflah.. Anne tak main game..
tak berkesempatan main game.. huhu.




The finest teas of the world

Image
really good taste...
TWG tea since 1837...
geisha blossoms tea...



bau sangat wangi... relax rasanya bile minum..
katanya mahal.. tp boleh lah free kan..
orang beri hadiah..

apapun.. tea memang feveret Anne..
satu lagi tea yang Anne suka.

#ahmadtea
memang marvelous... super duper like..
especially yang strawberry taste..

sape suke juga..
angkat tangan.. cer komen sikit

Avon handbag murah jer

Image
Cantik juga handbag Avon nie..actually anne memang xsuka sangat dengan handbag atau purse.. sebab kadang rasa leceh.. kadang rasa perlu... bukan perempuan suka handbag kerr...
Anne biasa2 sahaja..pakai bila perlu..
dan kalau dah suka yang tu.. itu sahajalah yang diguna sampai dah xboleh guna..bukan xmampu.. tp ape yg perlu sahaja..
boleh kira barang2 accessories perempuan yang anne ade..well anne pilih.. #simple janji  #xselekeh